vertrek en eerste avond

Hoihoi ons eerste berichtje vanuit het verre amerika! De reis zelf is vlot verlopen alleen is Lenny een kampioen in het laten afgaan van de metaaldetector. De eerste keer op zaventem was iedereen wel enorm verbaasd toen hij een lepel uit zijn broekzak haalde (deze moet mee gewassen zijn enzo...) de tweede keer had hij gewoon zijn portemonee op zak =D. De vluc hten zijn heel goed meegevallen elke keer gunstige wind gehad waardoor we altijd goed op tijd er waren! Voor de rest hebben we ook niet al teveel last gehad van douane of iets dergelijks. In LA aangekomen was de huurauto vinden niet super soepel maar eens we bij de juiste autoverhuur waren ging het vlot,contract tekenen en dan mochten we kiezen. Het is een mooie witte dodge grand caravan geworden, een serieus bakbeest! Glenn heeft de spits afgebeten met het rijden,lieselot en ik komen de komende dagen aan bod. Nu is het tijd voor te gaan slapen uitgebreider verslag en foto's volgen zo snel mogelijk! Groetjes van iederen hier voor iedereen daar! Sanne

Wen

Hey fabfour (Met Lenny als Metalboy - een lepel :-@?),

Blij te vernemen dat de reis zelf goed verlopen is! We hebben aan jullie gedacht, hoor! Jammer dat we net te laat waren om nog telefonisch dag te zeggen. Jullie bleken net ingescheept - of hoe zegt men dat bij een vliegtuig? - te zijn. We hebben dan maar via de pc gekeken wanneer jullie zouden vertrekken en dan met ons drietjes buiten gaan zitten om te kijken of jullie over zouden vliegen... Want er vlogen wel heel veel vliegtuigen westwaarts boven ons hoofd. Om 11.12u stond er nog op de pc:"vertrek voorzien" en even later stond er : "vertrokken om 11.08u". :-(
Jullie waren dus al vertrokken.... Cobe en Robynn waren er toch van overtuigd jullie te hebben gezien!
In ieder geval: content te vernemen dat jullie het goed stellen en dat alles goed gegaan is.
Kan ik jullie anders ook gewoon (privé) mailen? En wanneer is er een mogelijkheid om te skypen? Want met dat uurverschil van 9 uur....Hebben jullie nu geen last hiervan?
Goede reis nog en veel plezier!
En laat die fotootjes maar komen, hoor!

Tante Maria

Goed dat de reis prima was, ik ben heel blij met jullie bericht.
Geniet nu van alles wat je te zien krijgt en maak er een mooie vakantie van.
Groetjes van nonkel Marcel en mij.

Mama Glenn

Ben blij dat alles zo vlot gaat, geniet allemaal van deze reis, maar zo'n geweldige vier dat zal wel lukken :)
Groetjes van de heel de bende

Tante Maria

Ik wens jullie een mooie trip vandaag, ik rij nu met mijn "dodge grand caravan" naar" the englisch lesson".
Tot morgen, kusjes!

Knappe(schoon)zus

Oh my god it's amaaaaazing :-)

have fun

Marc Bruyninckx

he Fab Four, zo te horen is het daar geweldig. Amuseer jullie en ik ga jullie zeker en vast volgen via deze weg.
Have fun !!! Marc

Mama Kristel

Hallo all four,

Is daar precies heel leuk in ' the states' :) hebben jullie gaan shoppen op Rodeo Drive en is daar een M&M shop :) inside joke. Profiteer er maar goed van ginder, vind dit geweldig jullie volgen, tot gauw xxx