sequioa
13 mei 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Gisteren zijn we naar sequioa gereden, het was wel leuk om te zien hoe we op een paar kilometer vanuit de 'woestijn' tussen de appelsienenbomen terecht zijn gekomen. Plots was er overal gras en groen! Aangekomen in sequioa stonden er vooral veel bomen, grote bomen en wat kleinere. Helemaal tot in het midden gereden voor de befaamde general sherman tree. De boom met het meeste volume op aarde. Daar was een kleine wandeling naar en die hebben we dan uiteraard ook gedaan. Onderweg hoorde we plots iemand vragen: V an antwerpen? En hoera we hadden onze eerste belgen gevonden, een koppel dat bezig was aan hun laatste week van hun trip, was wel leuk want meestal komen we alleen maar nederlanders tegen, echt overal. Bij de boom aangekomen wouden we absoluut poseren na al de foto's zei Lenny en hop nu naar de echte :D Stonden we gewoon voor de foute boom,maar da was ook al ne grote ze! Dit was ook het eerste mationaal park waar er echt veel beren zitten dusoveral word hangen er borden met informatie over die beren, opeen stond dat we met potten en pannen moesten beginnen kloppen, jammer genoeg hebben we dat niet bij :D! We hebben ook al de bossen zitten afspeuren maar beren hebben we jammer genoeg niet gevonden, wel kwam lenny aan het toilet een rattelslang tegen! Nu vertrekken we naar yosemite het nationaal park van de watervallen! Groetjes en al die lieve mama's daar een hele leuke moederkesdag gewenst!
14 mei 2012, 22:47
Dank u, en nog veel plezier daar. Is daar precies wel heel tof, geniet ervan xxx.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}