grand canyon

Vandaag stond en bezoek aan de grand canyon op het programma. Aangezien we deze ochtend al allemaal wakker waren om 6 uur konden we snel de baan op. Na een stop in de walmart voor wat bagels en croissaints met wat choco en confituur (dit smaakte wel na enkele dagen voornamelijk fastfood) gingen we door. De huurauto word meer en meer mijn vriend en wil hem wel mee nemen naar huis. Aangekomen in de grand canyon hebben vooral de mannen zich uit geleefd in het klimmen en klauteren op de randen van de canyon. Ook zijn er enkele mooie foto's genomen van de adembenemende uitzichten. De zon was stevig van de partij en daar waren we niet echt op voorzien wat er voor zorgde dat we er nu allemaal uitzien als een kreeft. Daarna opweg naar ons volgend hotel, na wat zoeken kwamen we uit in het kleinere glen canyon, waarin ons hotel lag. Het hotel ligt aan een jachthaven met prachtig uitzicht op een groot meer tegen de canyons. Na het afgooien van de bagage hebben we nog snel genoten van een verfrissende duik in het zwembad. Morgen in het de beurt aan bryce canyon. Ik ga men best doen om wat foti's hierop te zetten! Geniet allemaal van jullie welverdiende weekend. Sanne en de rest

mamaSanne

Hoi Allemaal,

ik ben blij dat het jullie zo goed gaat. Maar dat jullie zo vroeg wakker zijn, dat is toch niet normaal!
Ik wacht vol ongeduld op de foto's. Met 4 cyberkids moet het toch lukken om dat in orde te krijgen, neen? ;-)
Sanne, ben je er nu van overtuigd dat een grote auto echt wel iets voor jou is?
Groetjes van iedereen hier
Nelly

Mama Glenn

Komaan mannen waar blijven die foto's :)

Wen

Vanwaar al die druk voor die foto's? Laat hen ocharme toch genieten van hun trip! Af en toe een woordje dat ze het goedmaken is al meer dan genoeg voor ons, zene!
;-)
Veel plezier nog ginds!
Thinking of you, guys & voorzichtig zijn, he! En use that suncream!
X
Wen en Co
Kusje van Robynn en vuistje van Cobe

Marc

Fotoooooo's !!! :-)

Lynen

Sanne of lieselot, als ge dees leest, leg die tablet neer en ga afwasse of iets anders nuttig doen!