zion canyon
09 mei 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Gisteren zijn we de befaamde angels landing gaan doen in Zion, een hike van 5 miles en een van de zwaarste van het park en dat hebben we aan de levende lijve ondervonden. Het was echt afzien in de zon en het ging lekker stijl, daar is den heuvel van scherpenheuvel niks tegen. Na enkele zware klimstukken waren lieselot en ik al kapot en dachten aan opgeven maar we hebben toch door gezet. We zijn tot aan scouts lookout geraakt wat een 2miles van het begin was. Daarna begon de echte angels landing een halve mijl (enkel) op ruwe rots met hier en daar wat kettingen om je aan vast te houden. Enkel lenny en glenn zagen dit nog zitten en zijn helemaal naar de top geklauterd. Nadien moesten we heel het pad terug naar beneden wat soms nog erger wqs dan naar boven. Daarna zijn we rechtstreeks naar ons hotel getrokken voor een frisse duik in het zwembad en een lekker stuk pizza.
Deze ochtend zijn we dan nog even naar Zion geweest voor een korte wandeling en daarna recht de auto in en in 1 trek door naar vegas. Hier aangekomen zijn we nog even de shoppingmall ingetrokken, iets gaan eten in het hotel wat gegokt en naar de bellagio fontain gaan kijken. Vegas is top maar staat in schril contrast met de rust in Zion Canyon en het is moeilijk om uit te vinden wat nu het leukste is! Peace out!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}