las vegas!

Hoi! Ons verblijf in las vegaszit er zo goed als op zometeen gaan we slapen want morgen is het vroeg dag! De afgelopen dagen in vegas hebben we echt de toerist uitgehangen,wat geshopt,sightseeing van de coole hotels hier de strip, een bezoekje aan het 'oude' las vegas en natuurlijk wat gegokt. Ook zijn we naar de show van cirque du soleil gaan kijken die was behoorlijk indrukwekkend, echt knappe decors en kostuums. Voor de rest is het hier absoluut warm, daarnet was het nog 31graden en dat was om half 11 's avonds. Echt maf die woestijn hier. Ook geraakt Glenn meer en meer over zijn hoogtevrees over, zo gingen we net met de deathride over fremond street en ik had meer schrik dan hij! Het word nog ne echte =D! Morgen staat de trip naar bakersfield op het programma, op zich best een stuk rijden zeker omdat we over death valley rijden, daar geven ze maar liefst 40graden voor morgen dus echt wandelen zal het niet zijneerder wat rondkijken vanuit de auto met de airco op. Ik(sanne) ga best blij zijn dat we terug vertrekken uit de drukte, Vegas is tof maar we hebben onze portie wel gehad!tot binnenkort Sanne