la terug

Na santa barbara zijn we terug vertrokken naar La in tegensteling tot vorige keer zitten we nu ver uit het centrum. Omdat de reis van santa barbara naar la maar een goed uurtje meer was zijn we nog naar de zoo van la geweest. Was een hele mooie en verzorgde zoo met veel dieren die bij ons niet zitten en die we soms even moesten aanstaren voor we wisten wat het juist was. Het was voor de eerste keer in een paar dagen terug warmer vooral omdat we uit de wind zaten verder weg van de zee! Dus toen we in ons hotel aankwamen zijn we direct gaan zwemmen. Daarna op verkenning voor eten, zijn we gaan eten in een lekker grill restaurant omdaarna nog wat bij het zwembad te gaan zitten. Dan vandaag zijn we naar sixflags geweest als echte diehards stonden we al een half uurtje voor het park openging aan de poort. In het park zelf hebben we een aantal echt coole rollercoasters gedaan, echt daar is er niets in belgie tegen opgewassen. We hebben in alle mogelijke posities in de karretjes gezeten, op onze buik, op onze rug en zelfs staand! Echt een toffe dag gehad. Natuurlijk direct na ons bezoek weer het zwembad van het hotel in gedoken en daar zitten we nog steeds. Of beter gezegd, ik zit aan het zwembad, lenny zit er in te dobberen en glenn en lieselot zijn eten halen en dan gaan we er nog een gezellige laste avond van maken. Morgen tot uitchecktijd blijven in het hotel en daarna naar venice beach om daarna aan onze reis terug naar huis te beginnen! Voor we opstijgen laat ik hopelijk nog iets weten over de exacte vlucht uren! Tot binnenkort!

Wen

Amai, het is weeral voorbij! Jammer! Niet alleen voor ons, want het was altijd plezierig om jullie avonturen mee te volgen, maar vooral voor jullie! Dju, dat zal serieus afkicken worden, vrees ik!
In ieder geval een goede vlucht toegewenst en tot gauw voor een hele dikke knuffel en heel veel verhalen!
Tot gauwkes!
XXX

vader leysen

ja nog eens een bericht van ons (hmm)!aan allle mooie liekens komt een einde ? ge hebt ons goe waterachtig gemaakt met jullie avonturen,zult ge nooit meer vergeten hè zo'n reis! allè nog een goeie thuis reis gewenst van ons en tot binnenkort back in belgium.peace

ik spring pas laat in, ziet er allemaal prachtig uit!

Veilige terugreis!

Ellen

Mama Glenn

Het was fijn jullie te volgen, we hebben er veel plezier aan beleeft, zelf oma en opa Mees hebben jullie gevolgd.Spijtig dat het al voorbij is. Niet dat we jullie niet gemist hebben want dat zeker wel, maar was zo tof er elke keer naar uit te kijken welke avonturen jullie allemaal beleefd hadden. Maar aan alle mooie liedjes komt spijtig genoeg een eind dus, nog en prettige terugreis en tot heel gauw. Groetjes van ons allemaal xxx